Уъркшоп "Аз и кънки за сняг - мисия възможна!"

Уъркшоп "Аз и кънки за сняг - мисия възможна!"Вече втори сезон новото зимно предизвикателство - норвежките кънки за сняг Sled Dogs  са на българския пазар.

За тези от Вас, които искат да пробват, да вземат първия си безплатен урок и сами да се убедят, че кънките за сняг са новото им зимно приключение, нашите приятели от сдружение "Да караме заедно ролери!", Sled Dogs Snowskates Bulgaria и ние от Скейтшоп Екстрем организираме Уъркшоп с въжможност за тестдрайв под надслов: "Аз и кънки за сняг - мисия възможна!"

Уъркшопът ще се проведе на 14-ти и 15-ти януари 2017 г. в к.к. Боровец.

Сборен пункт за раздаване на кънките за сняг и необходимите аксесоари: пред входа на хотел Иглика (https://goo.gl/maps/KLHEvdWZWmA2 ), к.к. Боровец в 12:30 часа

Място на провеждане: к.к. Боровец, пистата за шейни над началната точка на седалков лифт "Мартинови бараки (между ски писта Рила и Сноуборд уредите) -> https://goo.gl/maps/EjRfJYH3P1w

Изисквания за участие:
1. Всеки участник трябва да заяви своето (или на неговото семейство) участие с поръчка на заявка за безплатен тестдрайв от Sled Dogs Bulgaria на този линк -> http://www.sleddogs.bg/produkt/test-drive/ .
Хора дошли на място, които нямат поръчана заявка за безплатен тестдрайв, ще им се предостави място в групата и екипировка само ако има свободни такива.
2. Ако участникът е под 12 години, трябва да бъде придружен от родител или настойник, като минималната възраст е 7 години.
3. Всеки участник трябва да разполага с лични докумeнти, с които да удостовери самоличността си при проверка в списъка на предварително записаните участници.
4. Освен с топли и подходящи за зимни спортове дрехи е задължително носенето на шапка, ръкавици, дълги ски чорапи и светлоотразителна жилетка, която ще Ви бъде предоставена от организаторите на място.
5. Желателно е всеки участник да има в себе си някакви финансови средства, с които да си заплати полудневна лифт карта, за да може да ползва ски лифта (паничка) на ски писта Ротата, където ще се пускат тези, които са усвоили базовите спирания и искат да се тестват на малко по-висока скорост.
Повече информация за цените на лифт картите в к.к. Боровец може да намерите на този линк -> http://www.borovets-bg.com/page/info/pisti-i-liftove/prices/ski-karti

Участието в уъркшопа е БЕЗПЛАТНО!
Обещаваме Ви, че ще е забавано!
ОЧАКВАМЕ ВИ!

ЗАБЕЛЕЖКА: Екипът на "Да караме заедно ролери!" може да Ви откаже участие ако някое от по-горе описаните изисквания за участие не е спазено.

Организатори: "Да караме заедно ролери!", Sled Dogs Snowskates Bulgaria, Skateshop Extreme

За повече информация следете и пишете на страницата на събитието, а за евентуални следващи дати, следете нашия сайт или фейсбук страниците на Скейтшоп Екстрем и Sled Dogs Snowskates Bulgaria

 

Напиши коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Онлайн бюлетин

Абонирайте се за нашия онлайн бюлетин за да научавате първи за промоции и намаления в Extreme Sport