Промоция

Въже за хамак Allround white 2 бр. – комплект за монтаж на хамак между две дървета, две стени или от тавана

 • универсално решение за връзване между две дървета или монтаж в различни основи (дърво, стена)
 • иновативна и практична система от въжета, куки тип „око“, дюбели, халки и карабинери
 • подходяща за всички видове хамаци и хамаци с рейка
 • удобен начин за връзване на хамаци между две дървета (в този случай не се ползват куките и дюбелите)
 • също така за бърз и лесен монтаж между два дървени стълба, две стени или от тавана (използват се куките и дюбелите)
 • изключителна здравина на въжетата и металните елементи
 • при нужда хамакът лесно се сваля като се разкачат карабинерите
 • регулируеми халки, които позволяват да намалявате или увеличавате дължината на въжетата
 • всички елементи в комплекта са водоустойчиви, UV-устойчиви
 • 2 бр. бели въжета, 2 бр. специални куки тип „око“ с резба, 2 бр. Fisher дюбели, 2 бр. халки за реглаж дължината на въжетата, 2 бр. карабинери
 • дължина на въжето: 2 бр. х 300 см
 • максимална товароносимост: 160 кг
 • TÜV и GS сертификат за изпитана сигурност
 • цвят: бял
 • страна на произход: Германия
 • производител: LA SIESTA, Германия
 • в цената не е включен хамак

Как да използваме въже за хамак Allround white?

Изберете стабилна основа. Това може да са две дървета, две стени или таван. Важното е да могат да носят указаната максимална тежест. Минималното разстояние за монтаж на хамак зависи от дължината на всеки конкретен модел. Като цяло обаче е препоръчително двете основи, в които ще се монтира, да се намират на около 3 метра една от друга. Ще ви е необходима бормашина, за да пробиете дупките, в които се захващат куките „око“, ако ще монтирате в дървени стълбове или стена. Трябва да съобразите диаметъра на свредлото с приложените в комплекта дюбели.

След като пробиете отворите за дюбелите, в тях се захващат куките „око“ (първо дюбелите). Промушете през куката едно от въжетата. След това през халката, с помощта на която се регулира дължината на въжето. След това въжето се промушва през карабинера и другият му край се връзва след като мине отново през халката. Повторете същото и с другите въже, кука, халка и карабинер от другата страна.

Ако ще връзвате хамака на между две дървета, пропуснете първата стъпка с пробиването на дупка, а просто вържете въжетата за дървото. Готово! Сега е време да се насладите на почивка в хамака! 

Да се използват само оригиналните части от комплекта като задължително трябва да се следват инструкциите за ползване. Това е най-добрият вариант от гледна точка на сигурност. Редовно да се проверяват възлите и въжетата! Да не се претоварва. 

Доставка

Доставката за България се извършва за 1 работен ден от куриерска фирма Еконт или Спиди, след като се свържем с Вас по телефона за потвърждаване на поръчката.

Безплатна доставка за продукти над 99 лв, които не са на промоция до офис на Еконт или Спиди и до посочен от Вас адрес.

За всички промоционални продукти над 99 лв фиксирана цена за доставка 5 лв независимо дали е с Еконт или Спиди.

•      Доставката на продукти до 99 лв се калкулира в зависимост от теглото на продукта и дали е до офис на Еконт или Спиди или до адрес с преференциални цени на Еконт и Спиди.

•       Безплатно връщане и замяна на продукта (важи за продукти над 69 лв, които не са на промоция) до 30 дни до офис на Еконт/Спиди гр.София Раковски.

•       Желателно е да си вземете поръчката  до 7 дни след получаването и в офиса на Еконт или Спиди. В противен случай пратката ще бъде върната автоматично при нас.

За поръчки с адрес на доставка извън България цените на доставка се калкулират в процеса на поръчката. 

Доставка извън България се извършват с Български пощи, ЕМС, Еконт, DPD, като цената на доставката зависи от тарифата на куриера.

Всички поръчки извън България се заплащат по време на поръчката с карта или Paypal с включена цена на доставката.


Потребителите на електронния магазин, чиито адреси на доставка са за населени места извън Европейския съюз заплащат допълнително всички мита, данъци и такси, дължими за съответните страни. Тези такси не са включени в цената за доставка и варират за различните страни. За точна информация, потърсете съответните агенции във Вашата страна.


Използвани термини:

Потребител: Лице, което избира продуктите от МАГАЗИНА, попълва данните и инциира поръчката, като извършва това от свое име или от името на юридическо лице,

от което е упълномощен.

Получател: Физическо или юридическо лице, което може да е различно от потребителя и което получава поръчаните продукти на адрес, указан от Потребителя.


За да направи поръчка, потребителят трябва да попълни необходимите данни на указаните места.

Връщане

ЗАМЯНА НА ПРОДУКТ

Как мога да заменя продукт?

За замяна на продукт използвайте формуляра ТУК

За да замените продукт трябва да върнете другия опакован, в добър търговски вид.

Да уточните за какъв продукт, размер и цвят, желаете да го замените. Ако има разлика в стойността, която сте заплатили ние ще Ви върнем надплатената сума с наложен платеж или по банков път или ще доплатите разликата.


ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ

1. Можете да върнете продукт в рамките на 30 дни, считано от момента на получаване на поръчката.

Връщането е безплатно за всички продукти над 99 лв, които не са на промоция до офис Еконт или Спиди гр.София, офис Раковски.

2. Изпратете продукта заедно с попълнен формуляр – електронен или на хартиен носител. Необходимо е добре да опаковате пратката.

По възможност в допълнителна опаковка, за да се запази целостта на пратката. Формуляра  можете да  намерите ТУК.

Получател: Екстрем спорт ООД, тел.: 0895461012, офис на  Еконт  гр. София -  Раковски или офис на Спиди гр.София - Раковски.

3. Ако връщате няколко продукта от една поръчка или различни, можете да ги изпратите в обща пратка. 

4. Необходимо е върнатите продукти да са в оригиналните им опаковки, както и с приложените към тях етикети и аксесоари. Продуктите не трябва да имат следи от употреба или да са с нарушен търговски вид.

5 . Възстановяване на сумите става в рамките на 14 работни дни, считано от датата на получаване на върнатата пратка в офиса на Еконт или Спиди София - офис Раковски.

6.  В случай, че поръчката Ви е заплатена с наложен платеж, сумата ще бъде възстановена до посочения от Вас офис на Еконт или Спиди; ако поръчката Ви е платена с карта или по банков път, сумата ще бъде преведена по банковата сметка (IBAN), която сте посочили във формуляра за връщане на продукти.


РЕКЛАМАЦИЯ

Как да върна дефектен продукт? – Продукт с дефект, който е в гаранционен срок се връща в чист вид, с гаранционна карта, по възможност в опаковка.

Рекламацията се урежда от производителя чрез Екстрем спорт. При фабричен дефект артикулът се отремонтира за срок до 10 работни дни.

Подмяна на артикула се прави при непоправим дефект. Попълнете формуляра ТУК.


Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Въже за хамак Allround white 2 бр. (с куки, халки и карабинери) LA SIESTA

 • Въже за хамак Allround white 2 бр. (с куки, халки и карабинери) LA SIESTA

  Комплект от 2 Дюбела, 2 Затворени куки тип ОКО, 2 Въжета и 2 Карабинера, приспособление за регулиране дължината на въжетата - 2 броя с товароиздръжливост 160 кг.

  Надеждна система за разпъване на хамак на открито или закрито.

 • Марка:
 • Продуктов код: AL-08
 • Няма наличност
 • 59.90 лв. 59.90
 • BGN
Информирай ме за наличност
Нашият уеб сайт използва cookies (бисквитки), които са необходими за коректното му функциониране. Още информация

Доставка с Еконт                          Начини на плащане


Доставката с Еконт е с 30% отстъпка от куриерските цени на Еконт!